Tiedotteet 2012

20.12.2012

Joulun jätekuormaa voi pyrkiä pienentämään antamalla esimerkiksi elämyslahjoja, ostamalla vain tarpeellinen määrä ruokaa ja paketoimalla lahjoja kierrätyspaperiin, sanomalehteen tai jopa kankaaseen. Täältä lisää vinkkejä ympäristoystävälliseen jouluun ja muistetaanhan, että kinkkurasva ei kuulu viemäriin, vaan esimerkiksi maitopurkissa sekajätteeseen.

Onnellista joulua!

14.12.2012

Täältä voi lukea 12.12.12 pidetyn syysyhtiökokouksen pöytäkirjan.

3.11.2012

As. Oy Montanasta oli ehdolla peräti kolme osakasta Turun kaupungivaltuustoon. Valituksi tuli Ville Auvinen, varapaikalle ylsi Liisa Lähteenmäki. Myös Jouni Flemming oli ehdolla.

2.10.2012

Taloyhtiön uusittu sauna otetaan käyttöön perjantaina 5.10. Saunavuoroja on toistaiseksi perjantaisin klo 15-22 välillä. Vuorot varataan viikottain, ei vakiovuoroja.

Tunnin saunavuoro maksaa 3 euroa. Maksu veloitetaan jälkikäteen kerran 3 kuussa.

Varaa saunavuorosi viimeistään perjantaiaamuna klo 07 mennessä. Sauna lämmitetään, jos varauksia on vähintään kolme. Varauslista on saunan eteisessä, ilmoitustaululla. Talonmies tuo uuden viikkolistan aina maanantaisin.

HUOM! Suihkutila otetaan samalla remontin alla olevien huoneistojen asukkaiden peseytymiskäyttöön (väistötila). Suihkussa ei kuitenkaan voi käydä perjantaisin klo 15-22 ilman saunanvuoron varaamista.

22.9.2012

Turvallisuus- ja kemikaalivirasto Tukes varoittaa vanhojen hissien veräjäovista. Erityisesti lasten kanssa kuljettaessa on huomattava, että pienikokoinen lapsi saattaa mahtua jäämään veräjän ja kääntöoven väliin. Lisätietoa täältä.

Montanan hississä ei ole ylläkuvatun kaltaista vaaraa. Hissitoimittajamme Schindler on informoinut meitä asiasta seuraavasti:

Hissin veräjän ja oven välissä on ns. valoverho. Valoverhon ja oven väliin ei pysty jäämään katkaisematta valoverhon sädettä. Tämä estää vahingon, jopa siinä tapauksessa, että joku pistää kätensä veräjän läpi. Hissi siis joko pysähtyy tai ei lähde liikkeelle lainkaan, jos valoverhon välissä on jotakin.

28.8.2012

Kiinteistöverot ja asumiseen liittyvät maksut ovat Turussa kalleimmat, kun verrataan Suomen 10 suurimman kaupungin maksuja. Esimerkiksi jätemaksut ja kaukolämpö ovat Turussa selvästi kalliimpia kuin muualla. Lisätietoa täältä

22.6.2012

Pihan yö- ja viikonloppupysäköintiin on tullut muutos. Autoja saa pitää pihalla arkisin klo 16.00-06.30 ja viikonloppupysäköinnin lupa alkaa perjantaisin samoin klo 16.00, päättyen maanantaiammuna klo 06.30. Pysäköinnissä on huomioitava, että vaihtolavoja tyhjennetään myös iltaisin, joten lavojen eteen tulisi jättää selkeä työskentelytila kuorma-autolle.

HUOM! Pysäköinti on sallittu vain pysäköintiluvan erikseen saaneille osakkaille, ei muille. Asiasta voi kysyä lisätietoja isännöitsijältä puh: 02-2761555 tai tiia.granberg(at)isannointigranberg.fi

18.5.2012

Käytössämme on erilaisia lamppuja jo pilvin pimein. Katso täältä miten eri lamput kuuluu hävittää oikein.

12.5.2012

Isännöintiliitto julkaisee Pihaparlamentti-nimistä blogia. Blogissa kirjoittaa taloyhtiön laki- ja järjestysasioista mm. Isännöintiliiton lakimies Marina Furuhjelm. Tutustu blogiin tästä

5.5.2012

Kiinteistöliitto on julkaissut uuden verkko-oppaan. Yhtiökokousopas antaa perustiedot taloyhtiön yhtiökokouksen asioista ja päätöksenteosta. Opas on tarkoitettu taloyhtiön hallituksille, isännöitsijöille sekä osakkeenomistajille. Voit tutustua yhtiökokousoppaaseen osoitteessa:

http://www.taloyhtio.net/yhtiokokousopas/

23.4.2012

Lämmitysenergian  ja puhtaan veden hinta, sekä  jätevesimaksut jatkavat nousuaan. Tässä TurkuEnergian vinkkejä energian säästämiseen. Jokainen voi vaikuttaa omaan sähkö- ja vesilaskuunsa omalla toiminnallaan. Lämmitys pyritään talohtiön toimesta tasapainottamaan säätötoimenpiteillä. Myös isännöintiyrityksemme kautta voi tutustua Isännöintiliiton energiansäästövinkkeihin.

5.2.2012

Täällä informaatiota liittyen pattereiden toimintaan. Jos asuntosi patterit eivät mielestäsi toimi niin kuin pitää, otathan yhteyttä talonmieheen.